• en
  • mk
  • sq
  • en
  • mk
  • sq

Reciklimi i qelqit

Gjatë muajit janar 2019, mësimdhënësit Shpëtime Daci dhe Biljana Minovska, së bashku me nxënësit e klasës së pestë realizuan aktivitete në kuadër të temës mujore "Reciklimi" nga Sekcioni Shprehje dhe krijimtari kreative i Programit...

Reciklimi

Gjatë muajit dhjetor 2018, mësimdhënësit Sead Ibraimoski dhe Zhaneta Dovolani, së bashku me nxënësit e klasës së pestë realizuan aktivitete në kuadër të temës mujore "Reciklimi" nga Sekcioni Shprehje dhe krijimtari kreative i Programit...

Zbukurime të Vitit të Ri

Gjatë muajit dhjetor 2018, mësimdhënëset Arbana Sela dhe Adila Nesimoska, së bashku me nxënësit e klasës së pestë realizuan aktivitete në kuadër të Sekcionit Shprehje dhe krijimtari kreative i Programit vjetor për aktivitete...

Dëshirat e Vitit të Ri

Gjatë muajit dhjetor 2018, mësimdhënëset Alma Allajbegu Buxhaku dhe Arbana Sela, së bashku me nxënësit e klasës së dytë realizuan aktivitete në kuadër të temës mujore “Dëshirat e Vitit të Ri” nga Sekcioni i Artit i Programit vjetor për...

Punime të Vitit të Ri

Gjatë muajit dhjetor 2018, mësimdhënësit Shpëtime Daci dhe Biljana Minovska, së bashku me nxënësit e klasës së pestë realizuan aktivitete në kuadër të Sekcionit Shprehje dhe krijimtari kreative i Programit vjetor për aktivitete...

Në trup të shëndosh, shpirt i shëndoshë

Gjatë muajit nëntor 2018, mësimdhënëset Eglantina Musliu dhe Vjollca Ramadanovska, së bashku me nxënësit e klasës së tretë realizuan aktivitete në kuadër të temës mujore "Në trup të shëndosh, shpirt i shëndoshë" nga Sekcioni...

Riciklimi i plastikës

Gjatë muajit nëntor 2018, mësimdhënësit Shpëtime Daci dhe Biljana Minovska, së bashku me nxënësit e klasës së pestë realizuan aktivitete në kuadër të temës mujore "Riciklimi" nga Sekcioni Shprehje dhe krijimtari kreative i Programit...

Frytet vjeshtore

Gjatë muajit nëntor 2018, mësimdhënëset Alma Allajbegu Buxhaku dhe Arbana Sela, së bashku me nxënësit e klasës së dytë realizuan aktivitete në kuadër të temës mujore “Frytet vjeshtore” nga Sekcioni i Artit i Programit vjetor për...